BKR-hypotheek

Met een negatieve BKR-notering is het vaak moeilijk om een hypotheek te krijgen, maar toch is het niet onmogelijk. Wij bieden u gespecialiseerde adviseurs die u kunnen helpen uw situatie te beoordelen en te kijken of u in aanmerking komt voor een BKR-hypotheek.

U dient wel eerst na te gaan of, hoeveel en welke coderingen u heeft. Wanneer u een A1- of een A2 codering heeft zijn er eventueel mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Bij een A3- en A4-codering kunnen we helaas niets voor u betekenen.

Verschillende gebeurtenissen kunnen een negatieve BKR-notering veroorzaken, deze notering raakt u de eerste vijf jaar na einddatum van de overeenkomst niet meer kwijt. Ook wanneer u uw achterstand weer helemaal hebt ingelopen blijft de notering staan. Dit kan er voor zorgen dat u, ondanks dat u geen betalingsachterstand meer heeft, toch geen hypotheek af kunt sluiten.

Voor ons is uw financiële situatie uit het verleden niet zo relevant, wij richten ons liever op uw huidige financiële situatie. U kunt uw hypotheeklast misschien nu wel weer dragen, of u wilt uw lening en hypotheek samenvoegen om uw maandlast te verlagen. Wij bekijken graag samen met u naar uw financiële situatie om te kijken of we u een passende hypotheek kunnen bieden. Misschien kunt u met onze hulp wel de hypotheek afsluiten om dat ene mooie huis te kopen of uw huidige maandlast te verlagen.

Wanneer u wilt weten wat voor u de mogelijkheden zijn dan kunt u hier eenvoudig en geheel vrijblijvend een BKR-hypotheekofferte aanvragen.